Just nu väldigt glad och lättad!

Idag har det varit lite kaos minst sagt. Skulle ta med mig transporten upp men det har ju varit "snöoväder" här i stockholm, så bilen orkade inte dra släpet genom den tjocka snön så vi satt fast. Väldigt fast! Och då har jag ändå 4-hjulsdrift på den bilen. Fick lite panik eftersom hovlagaren skulle komma strax. Tur att man har en snäll granne med en traktor och lite mycket tid över. Och en snäll stallchef som kunde ta in hästen åt mig (så inte hovis skulle tjura över kalla hovar...) Annars hade jag nog suttit där fortfarande... Dock fick jag ge upp tanken på att få med mig transporten så det blev till att kasta på grejerna efter att hovslagaren varit här och sen rida ner till ridhuset i kylan för att möta Sadeldoktorn.
Han kollade på sadeln och sa att den var alldeles för vid. Och inte alls för svängd eller så. Kändes sjukt skönt, det betyder att jag inte behöver ge mig ut på sadeljakt. Han sa även att det är en väldigt bra sadel jag har och att den ska jag inte sälja i första taget. Tydligen så är det även den mest sålda sadeln just nu. Vilket även det kändes väldigt skönt för jag tycker så mycket om den! Så då blev det till att rida barbacka tillbaka hem:)

Dock så ska jag köpa hem lite paraffinolja och smörja kåporna med så den blir lite mjukare. Fast själva sadeln kommer inte förns på tisdag...

Såhär ser den ut- Prestige Verailles- bild lånad från www.sunrisetackshop.com)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0